Az Office 2016 for Windows

Vegyük sorra, milyen változásokat észlelhetünk az Office 2016 for Windows irodai szoftvercsomag egyes elemeiben!

Microsoft Outlook 

Eddig is létezett a naptárban olyan funkció, amely emlékeztetett egy találkozó vagy esemény időpontjára. Az új verzióban a riasztással egy időben akár Uber-taxit is hívhatunk, hogy biztosan odaérjünk a találkozóra.

Microsoft PowerPoint 

Közkedvelt prezentáció készítőnk két nagyon hasznos bővítménnyel gazdagodik: beágyazhatóvá válik a PicHit.me képtár teljes tartalma a könnyebb illusztrálás érdekében, és a DocuSign for Word-kiterjesztés segítségével pedig elektronikus aláírást illeszthetünk be elkészített bemutatónk végére.

Microsoft Word 

A legfontosabb újítás egy olyan innováció, amely a munkavégzés sikerességét és a hatékonyság növelését hivatott támogatni: a valós idejű kollaboráns munkavégzés esetén már többen is dolgozhatnak egyszerre egy dokumentumon, azaz minden felhasználó valós időben láthatja az aktuális változtatásokat és szerkesztheti is azokat.

Skype for Business

Korábban már írtunk arról, hogy a Microsoft Lync vállalati videóhívás alkalmazását a Skype for Business névre hallgató applikáció fogja leváltani az új Microsoft Office 2016 for Windows szoftvercsomagban is.

Microsoft Excel 

Azon felhasználók számára, akik haladó szinten használják a táblázatszerkesztő programot, jó hír, hogy olyan kiegészítők lettek integrálva, amelyek javítják az üzleti intelligencia funkciókat. Ezek segítségével gyorsabb lesz a munkavégzés az adatok forrásának megadásával és azok elemzése is egyszerűbbé válik. Továbbá újabb grafikonokat és diagramokat használhatunk kimutatásaink illusztrálásához.


Általános újítások a hatékonyabb munkavégzésért - Microsoft Office 2016 for Windows

Modern szerkesztőfelület, úgynevezett szalagos megjelenés köszön vissza képernyőnkről:

Office 2016 for Windows

Forrás: microsoft.com

A Microsoft célja ezzel az újítással, hogy még jobb felhasználói élményt biztosítson. A témák sokszínűsége és változtatásának lehetősége is ezt támasztja alá.

A Microsoft Office 2016 for Windows asztali PC-kre és tableteken már elérhető Office365 előfizetéssel, a teljes Windows Mobile Office-ra még kicsit várni kell, ezek után Windows Phone készülékeken is elérhető lesz a teljes Microsoft Office 2016 for Windows portfólió.

Fizessen elő az Önnek legkedvezőbb Office 365 csomagra és végezze még hatékonyabban és egyszerűbben irodai munkáját - vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal!