Elkészült az Office ingyenes, Androidos változata

Kirk Koenigsbauer, a Microsoft Office 365 kliensalkalmazásokért és -szolgáltatásokért felelős alelnöke blogbejegyzésében árulta el, hogy végre elkészültek az Office Androidos mobiltelefonokra optimalizált változatával. A Word, Excel és PowerPoint hármasból álló "Office for Android Phones" mind okostelefonokra, mind táblagépekre számos funkciót vesz át az asztali változatokból. Ennek köszönhetően most már bármerre is tartson utunk, megnyithatjuk és szerkeszthetjük dokumentumainkat.
Az Androidos eszközök jelentős része kisebb méretű kijelzővel rendelkezik, ezért nem túl kényelmes annak hosszútávú használata, azt azonban meg kell jegyezni, hogy komoly erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy ez a lehető legkényelmesebb legyen.

Az Office for Android Phones tagjait külön-külön tölthetjük le a Google alkalmazásáruházában, a Playben. Aki pedig elakadna a használat során, az fellélegezhet. 3 különálló oldalt hoztak létre a funkciók ismertetéséhez, így mindenki számára érthető formában tálalják a segítséget. Ennek elérhetőségei a következők:

A platformok (számítógép - okostelefon - tablet) könnyed átjárhatóságát segíti az Office 365 és annak szolgáltatásai, mint pl. a OneDrive, amelynek köszönhetően felhőben tárolhatjuk dokumentumainak a legnagyobb biztonságban. Ennek köszönhetően nincs szükség arra, hogy telefonunkat össze kapcsoljuk a számítógéppel, vagy kivegyük belőle a memóriakártyát.
A felhő alapú tárolásnak nagy előnye az is, hogy elkészült dokumentumainkat rendkívül egyszerűen oszthatjuk meg munkatársainkkal, ügyfeleinkkel így gyorsítva az általános munkamenetet. Vállalkozásunk segítségével Ön is előfizethet az Office 365 szolgáltatásaira és kiegészítheti vele ingyenes Androidos alkalmazását a tökéletes munkakörnyezet kialakítása érdekében.
Ezzel kapcsolatos szolgáltatásainkról bővebb információkért kattintson ide.