Ingyenes próbaverzió az Office 365 csomagokhoz

2011-ben először nagyvállalati körökben került Magyarországon piacra az Office 365

Mára ötből egy nagyvállalati ügyfél használja, a kisvállalkozások és a KKV szektorában pedig kétszeresére nőtt a felhasználó cégek száma 2015-re. - írja a microsoft.hu

Számos előnye van a többi irodai szolgáltatást biztosító megoldással szemben. Az Office 365 -ben ismerős minden benne foglalt alkalmazás, hiszen minden irodai dolgozó használt már valószínűleg valamilyen Office terméket: Word,  Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook…

Nos, az arculat természetesen modernizáltabb és több szerkesztési opcióval bővültek az alkalmazások is. Mindez azért fontos, mert az említésre legméltóbb változást az informatika világába való mélyebb beintegrálódás okozta. Írtunk már arról, hogy az Office 365 új csomagjaiban számtalan olyan applikáció kapott helyet a felhő alapú munkavégzésnek köszönhetően, ami eddig különálló volt. Sőt! Ezek is új köntösben, fejlesztett változatban köszönnek vissza. Erről bővebben itt olvashat.

Miért ne tesztelné ingyenesen?

Alapból minden Office 365 csomag 5 PC vagy Mac számítógépre, okos telefonra és/vagy táblagépre ad licencet, sőt az offline asztali verzió használatát is magába foglalja a teszter időszak! A felhő által nyújtott, felhasználónkénti 50 TB-os tárhely szintén használatba vehető a beintegrált videóhívás kompatibilis alkalmazások mellett. Ezek szintén ismerősök lehetnek a személyes térben használt alkalmazások alapján: a SkyDrive helyett a OneDrive, a Skype helyett pedig a Microsoft Lync lép életbe.
Ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk és segítünk vállalatának a 30/60 napos próbaverzió igénylésében és használatának menedzselésében!