Intelligens keresés és személyre szabhatóság

Office Delve és Graph


Az Office Delve segíti Önt, hogy a leghasznosabb dokumentumokat láthassa és szerkeszthesse. Az intelligens keresés funkcióval könnyebben megtalálhatja:

  • az Office 365 webhelyek valamelyikén és a OneDrive vállalati verzióban tárolt fájlokat,
  • az e-mail mellékleteként Önnel megosztott (Word, Excel, PowerPoint, PDF) dokumentumokat,
  • az Office 365 Video szolgáltatásba feltöltött videókat.

Ez az alkalmazás egy virtuális személyi asszisztenshez hasonlít, ami mindig a leghasznosabb dokumentumokat és bejegyzéseket bocsájtja Ön elé.

Természetesen a többi fájlt is elérheti a OneDrive fiókban, az alkalmazás csupán egy saját felületen jeleníti meg a relevánsnak vélt dokumentumokat.

Az Office Graph nevű algoritmikus rendszerrel kombinálva  a személyre szabás igazodik a felhasználó szokásaihoz, a megjelenített dokumentumok és bejegyzések függnek a napszaktól, dátumtól, munkatársak tevékenységétől, stb. E szolgáltatás alapja egy intelligens machine learning rendszer, ami elemzi az Office 365-ben végzett mindennapos tevékenységet. Például a megtekintett és szerkesztett fájlokat, majd ezen adatok alapján a Delve a leghasznosabb információkat jeleníti meg.

A Delve az alap, prémium valamint nagyvállalati csomagokban elérhető díjmentesen, bármelyik üzleti felhasználó aktiválhatja az intelligens keresés és személyreszabhatóság jegyében.