Megoldások

Válasszon kitűnő minőségű szolgáltatásainkból

01

StartUp cégeknek

Induló cégek esetében a legfontosabb a költségek előrekalkulálása. Ehhez a munkaerőn kívül jó piac és megfelelő termék kell. Utóbbiakat biztosítja Önnek a Microsoft, alapcsomagunk tartalmazza az alap “felhő felszereltséget”: a levelezésbe ágyazott online Office csomagot, az 1TB-os/felhasználó tárhelyet, az 50GB-os postaládát, levelezéséhez beágyazott naptárat, névjegyzéket. Kis cégként is viselkedhet úgy, mint a nagyok az általunk nyújtott professzionális szolgáltatás révén! A skálázható rendszerek számlázási konstrukciója biztosítja, hogy pontosan annyit fizessen, amennyi szolgáltatást igénybe vesz. Cégének növekedésével garantáljuk, hogy szolgáltatásai díjmentesen bővíthetőek és igény szerint lemondhatók.

02

Kisvállalatoknak

Egy jól működő cég esetében néha hasznos “felülírni a jól beváltat”. Gondoljon bele a szerverei jelenlegi üzemeltetési költségeibe, vagy a munkavégzés követésének hiányára, mely kommunikációs problémákhoz vezethet. A felhővel csökkennek az üzemeltetési kiadások, hiszen kevesebb fizikális szervert működtet. Ezzel a csomaggal szervezettebb IT struktúra jön létre, dinamikus növekedés érhető el a munkafolyamatokban. Például minden visszakereshetővé válik levelezésében. A maximálisan engedett felhasználói  létszám maradt 300, de ez a csomag tartalmazza az Office alkalmazások asztali verzióját 5 PC vagy Mac számítógépre, természetesen az alap tárhely mennyiség és a levelezési funkciók adottak.

03

Nagyvállalatoknak

A multinacionális cégek számára is kedvező csomagot állítottunk össze. Gondoljon bele: a szerverparkok tárhely igénye 40%-al nő 2 évente, költségmegtakarítást jelenthet a felhő, hiszen nem kell újabb fizikális szervereket vennie adattárolásra. További megtakarítás aYammer - Office 365 közösségi hálózat alkalmazás:  nincsen baleseti kockázat és plusz kiadás a kollégák utazástatása során. A megengedett felhasználók száma ugyan még mindig 300 fő, ám bővül kisebb “testvéreihez” képest az intranetes webhelyek korlátlan használatával. Ez az app tovább csökkenti a biztonsági kockázatot, így a vállalati titkok garantáltan jó kezekben maradnak.

04

Kormányzati szerveknek

A különbség javarészt az árban mutatkozik meg, 85%-os kedvezménnyel kínáljuk szolgáltatásainkat hivatali szerveknek. Tartalmazza csomag a vállalati videóportál (feltöltéshez és megosztá­shoz a teljes vállalaton belül), az önkiszolgáló üzleti intelligencia (az adatok feltárásához Excelben) és a vállalati alkalmazás­kezelés (csoport­házirenddel) appokat. És a legfontosabbat: a kiemelt biztonság garanciáját, beleértve a jogi visszatartást, valamint az e-mailek és fájlok tartalom­védelmét és adatveszteség megelőzését. (Adatvédelmi szempontból az iOS és az Android operációs rendszerrel ellátott mobileszközökkel szemben a Windows alapúak biztonságosabbak!)