Kis- és középvállalatoknak – kiemelt ajánlatunk

Office KKV-knak

Azon feltörekvő kis- és középvállalatoknak, amelyek robbanásszerű fejlődésre hivatottak...

Mindenki tudja, hogy az idő pénz, de azt is, hogy az információnál nincs értékesebb kincs. Fontos, hogy a kis- és középvállalatoknak se legyenek időbeli hiányosságai, mert minden kiesett perc súlyos veszteséghez vezethet, amely akár "végzetes" is lehet.


 Az Office 365 segítségével számottevő időt és költséget takaríthat meg

Funkciói letisztultak, ráadásul a OneDrive szolgáltatás segítségével bárhol és bármikor könnyedén elérhetőek az interneten keresztül. Emellett fontos az információk védelme, hiszen senki sem szeretné, hogy adatait olyasvalaki kezelje, aki nem tudja azokat biztonságban megőrizni.

 

kisvallalat2Microsoft Office eszközök

A Microsoft a jól bevált és legújabb verziót bocsátja KKV-knak is az Office termékekből. A Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote vagy akár a Publisher elérése bármilyen eszközről könnyűszerrel lehetséges: legyen az PC, Mac, tablet vagy bármilyen mobileszköz.

 

Hatékonyság növelés és a költségek csökkentése

A Microsoft Azure, vagyis a felhő nyújtotta lehetőségeknek köszönhetően a kis- és középvállalatoknak is lehetőségük van folyamatosan a naprakész információkkal dolgozni és ezek munkatársakkal való azonnali megosztására. Eszközével szinkronizálva akár offline módban is egyszerűen dolgozhat fájljain. Pillanatok alatt hozzáadhat és eltávolíthat felhasználókat, így mindig valóban csak annyit fizet, amennyit ténylegesen használ.

 

Kattintson ide kis- és középvállalatoknak összeállított csomagajánlatunkért és a további részletekért!