Kormányzati szerveknek – kiemelt ajánlatunk

Office ajánlatok nagyvállalatoknak

A Microsoft kormányzati szerveknek készült szolgáltatása: Azure Government

Az Azure ezen változata nem pusztán virtuálisan, de fizikailag is el van különítve a többi hálózattól, amelyet egy speciális, feddhetetlen amerikai kezelőszemélyzet üzemeltet. Így kínál maximális, prémium szintű szolgáltatást a közigazgatási szervek számára, megfelelve a legszigorúbb kormányzati kritériumoknak is. Az Azure Government számtalan lehetőséget kínál: támogatja a nyílt forráskódú szoftvermegoldásokat, a fejlesztők széles spektrumban mozoghatnak a számos nyelvet és futtatókörnyezetet használó alkalmazások terén, amelyeket bármilyen eszközön képesek majd futtatni (pl.: Oracle WebLogic Server, Oracle Database és természetesen többféle Linux-disztribúció is ezek közé sorolható).


 

kormanyzati szervekAz Azure Active Directory egységes identitáskezelést biztosít a felhőben

Az egyszeri bejelentkezésen felül (ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy eszközeikről egyszerűbben érhessék el a kívánt alkalmazást) a Multi-Factor Authentication funkció lehetetlenné teszi az illetéktelen személyek számára a hozzáférést fizikai és felhő szinten is a kormányzati szerveknek kiemelt ajánlat formájában.

 

Az Azure Government kiemelkedő biztonsági szintet képvisel

A kormányzati szerveknek fejlesztett szoftver magasfokú biztonsági szinttel rendelkezik, ez alól a tárhelye sem képez kivételt, amelyet  egy konzol segítségével a telephelyről tud felügyeltetni, a helyfüggetlen vész helyreállítási protokoll (DR) pedig lehetővé teszi a biztonságos visszaállítást bárhonnan, ahol van internetkapcsolat. A tárolási infrastruktúra csökkenése természetesen kihatással van annak költségeire is. Csökkentheti azokat úgy, hogy a biztonság elérése csupán egyszerűsödik, nem romlik.

 

kormanyzati szervekMi történik a virtuális háttérben?

Az Azure Government rendkívüli rugalmas, közvetlenül az Azure virtuális gépein futtatja az SQL szerverét. Egyszerűbben naplóz, kezeli a biztonsági mentéseket, valamint az adatlemezek csatlakozását tároláshoz is egyszerűsíti, ami a felügyeleti költségek csökkenését vonja maga után. Az Azure SQL adatbázisa és az Azure-ban a virtuális gépek segítségével  futtatott SQL szerver egyetlen alkalmazás esetén is használható. Ez egyben elősegíti az új felhőalkalmazások készítését, valamint a helyileg futtatott alkalmazásait is bővítheti ezáltal.

 

Innovatív csoportalapú fejlesztések

Az Azure Government létrehozott egy új felhő alapú együttműködési platformot, amelynek segítségével új egyéni webhelyek, illetve új együttműködési alkalmazások hozhatók létre pillanatok alatt, rendkívül egyszerűen: ez a kormányzati szerveknek is fontos lehet, mert az alkalmazásfejlesztési ciklus ezáltal rövidebb lesz, valamint az applikációk  tetszőleges keretrendszerrel a választható nyelven készíthetők el,  többféle tárolási lehetőséggel bővítve a palettát.

 

kormanyzati szervekÚjdonságok az audió és vizuális tartalmakban

A legszigorúbb biztonsági védelem tudatában indíthat online HD videókonferenciákat bárhonnan, bármilyen eszközről, ahol hanganyagot, képeket és egyéb fájlokat fogadhat és oszthat meg pillanatok alatt valós időben a föld szinte bármely pontján tartózkodó partnerével anélkül, hogy fizikálisan ott kellene tartózkodnia.

 

Kormányzati szerveknek a csomag ajánlatokat személyre szabottan készítjük el, lépjen kapcsolatba velünk a részletekért!