Startup cégeknek – kiemelt ajánlatunk

Felhő infrastruktúra

Miért ajánljuk induló, startup vállalkozások számára a Microsoft felhő alapú megoldásait?

Minden cégvezető elsősorban arra törekszik, hogy minél több pénz maradjon a startup vállalkozása megalapításakor is. Ez sokszor nem könnyű, de az IT infrastruktúra kiépítése, fejlesztése gyakran megfelelő kezdeti lépésnek bizonyulhat, ennek fejlesztése hosszú távon pedig takarékosságot hoz magával: az eszközök kevesebb energiát használnak fel, miközben a teljesítményük növekszik. Stabilabbak, biztonságosabbak lesznek, érdemes a lehetőségeket már startup -ként is fontolóra venni.

A Microsoft innovatív megoldásai lehetőséget kínálnak minderre, amit mi sem bizonyít jobban, hogy több mint 200.000 vezető céget segített a közösségi munkavégzésben és egyben az innováció elérésében világszerte. (Beleértve a Fortune 500 [az USA ötszáz legnagyobb árbevételű nyílt részvénytársaságának listája] 85%-át.)

Egy startup számára kiemelten fontos, hogy a lehető legkisebb kezdeti kiadásai legyenek, ez alól az IT struktúra kiépítése sem kivétel. Vegyük sorra, milyen előnyöket ad kifejezetten az újonnan alapított cégek számára a Microsoft szolgáltatásaival!


startup

A gördülékeny munkavégzésért

A startup cégek esetében is érvényes, hogy egy jól működő csapat nagy mértékben segíti a vállalkozás működését, ezért fontos annak optimalizálása. Az Office 365 segítségével dolgozóik egyszerre, egy időben dolgozhatnak az adott dokumentumokon és HD minőségű videó konferenciák segítségével megbeszélhetik a változtatásokat. A munkához szükséges dokumentumok tárolására pedig személyenként akár 1 TB-os fiókot biztosít a OneDrive, amelyből könnyedén oszthatunk meg dokumentumokat a csapattagokkal, ügyfelekkel.

 

Előre kalkulálható, alacsony fenntartási költség

A skálázható rendszerek számlázási konstrukciója biztosítja, hogy Ön pontosan annyit fizessen, amennyi szolgáltatást igénybe vesz. Startup cégének növekedésével garantáljuk, hogy szükség esetén szolgáltatásai díjmentesen bővíthetők és igény szerint lemondhatók legyenek. Továbbá az automatizálással elérhető, hogy egyes szerverparkokban csak néhány, létfontosságú ember dolgozzon.

 

startupJól bevált asztali Office termékek használata

Az Office 365 segítségével egyszerűbb, gyorsabb és mobilabb a munkavégzés. A jól megszokott telepíthető Office alkalmazásokat (Word, Excel, PowerPoint, OneNote) immáron online, a böngészőben futtatva is használhatjuk. Így lehetőségünk van olyan gépeken is dolgozni, amelyen nincs mód saját asztali Office alkalmazásaink használatára. Nem kell attól tartania, hogy alkalmazottainak új szoftvereket kell megtanulnia, hiszen a már korábbi Office verziók jól megszokott felülete köszön vissza a böngészőből is.

 

Kiadások további csökkentése

Gondolt már arra, hogy további spórolási lehetőséget kínál a felhő azzal, hogy a kollégák utaztatási költsége megszűnik, hiszen online vezényelhetnek le meetingeket? Vagy arra, hogy a licencek távoli menedzselésének köszönhetően a rendszergazdájának több ideje jut az elsődleges feladataival foglalkoznia, így elkerülhető a túlóra? Már startup -ként is gondoljon a költségek lefaragására!

 

startup2Hibrid megoldás

A 2010-es évek kezdetén világossá vált, hogy egyre nagyobb szerep jut a felhő alapú informatikának. Számos előnye van, de még mindig sokan óvakodnak az alkalmazásától, mondván, az nem elég biztonságos. Startup vállalatoknak is adott a lehetőség a hibrid megoldások kialakítására, érzékeny adataikat a már jól megszokott földi infrastruktúrán tárolhatja, de előre gondolva egy esetleges földrajzi katasztrófára, a felhő backup megoldása biztonságot jelenthet. Adatait titkosítva, a felhőbe szinkronizálva biztos lehet abban, hogy más nem fér hozzájuk.

 

Telepítés PC-re vagy mobileszközre

A Microsoft mobil alkalmazás-megoldása biztosítja dokumentumaink könnyed elérését és azok szerkesztését iPhone, Android és Windows Phone telefonok, valamint táblagépek esetén is. Startup cégek esetében fontos, hogy a kollégák eszköztámogatása már az elejétől fogva kompatibilis legyen minden belső programmal, szoftverrel.

 

Kattintson startup cégek számára összeállított csomagajánlatunkért és a kapcsolatfelvételért!