Az oldal tartalma, szerzői jogi megjegyzések

Az oldalra való belépéskor, böngészéskor vagy az oldalon található anyag használatakor a vírusmentesség érdekében szükséges lépések megtétele ill. saját számítógépes rendszerével való kompatibilitás ellenőrzése a felhasználó feladata, ennek elmaradásával vagy nem megfelelő végrehajtásával kapcsolatosan felmerülő károk megtérítésére irányuló felelősségét az Unicomp Kft. kizárja.

Kiemelt célunk, hogy az oldalon található információ teljeskörű, naprakész és pontos legyen, a felhasznált adatok folyamatos, rajtunk kívül álló változása miatt a megjelent anyaggal kapcsolatban garanciát nem vállalunk, illetve az oldalon található adatok csak kifejezett jelölés esetén tekinthetők az Unicomp Kft. által tett ajánlatnak az ott megadott érvényességi határidővel és alkalmazási feltételekkel. Ettől eltérő esetekben az oldalon megjelenített adatok érvényessége ügyében minden esetben vegye fel a kapcsolatot az Unicomp Kft-vel.

Az oldalon található anyag az Unicomp Kft. vagy más vállalatok tulajdona. Azok bármilyen formában történő másolása, reprodukálása kizárólag saját magáncélú használatra engedélyezett, üzleti célokra tilos. Az anyag reprodukálása vagy használata az általános web-böngészésen túl nem engedélyezett. Egyebekben tilos az oldalon található anyagok bármilyen formában történő módosítása, átalakítása vagy kiegészítése.

Az oldal valamely részének saját, nem üzleti célú használata esetén mindenkor szükséges forrásként az Unicomp Kft. megjelölése és az oldalra (felhobe.hu) való hivatkozás, valamint a copyright "© 2015 Unicomp" feltüntetése.

Az oldalakon található szövegek, fotók, filmek, rajzok, táblázatok, hangok és adatok a szerzői jog védelme alatt állnak, vagy az Unicomp Kft. tulajdonát képezik, vagy az Unicomp Kft. a tulajdonos engedélyével használja azokat.

A szellemi termékekre vonatkozó jogokat az Unicomp Kft. senkire át nem ruházza, az illegális használat vagy a jogok más jellegű sérelme esetén bűntető-eljárást indít, illetve az ezzel kapcsolatosan felmerülő kára megtérítése iránt polgári igényt terjeszt elő a károkozóval szemben.