Office 365 – szolgáltatások, lehetőségek

Válasszon kiemelkedő minőségű szolgáltatásainkból!

01

Fájlmegosztás

Maradjon naprakész, az aktualitás is elengedhetetlen az üzleti életben! Bármilyen eszközről éri el dokumentumait biztos lehet benne, hogy azok mindig legfrissebb verziójukban lesznek jelen. Az egyszerűen rendezhető, archiválható anyagok offline állapotban is előhívhatók, továbbá időt spórolhat magának a hosszú ideig tartó keresgetés mellőzésével.

Egyszerűsítsen a munkavégzés menetén, dolgozzanak egy időben ugyanazon a dokumentumon! Ez fontos szerepet játszik az innováció és a technológia integrálódásában is, ne idegenkedjen a csoportmunka ezen fajtájától!

A régi időkben az első e-mail fiókok létrehozásánál volt gyakori az a hibaüzenet, hogy nincs elég tárhely, helyezzen elemeket a kukába! Ez sem jelenthet többé problémát, hiszen az Office 365-höz felhasználónként 1 TB tárhely tartozik! Bővebben itt olvashat erről.

02

Üzleti levelezés

A vállalati szintű levelezéssel bármikor hozzáférhet naptárjához, levelezéséhez. A valós idejű szinkronizálásnak köszönhetően mindig aktuális információk állnak rendelkezésére. Nem kell több e-mailt váltania, használja az ütemezési funkciót naptárában! Csak a meghívást kell elküldenie. Nem egyszerű?

Köztudott az is, hogy az agyunk hamarabb memorizál valamit, ha leírva látja. Ezért esztétikusabb partnereinek, ha egyedi cégnevéről küldi leveleit és többek között elkerülheti, hogy a címzett olvasatlanul kukába vesse a levelét.

Emellett a felhő nem csak azért jó, mert egyszerűen kezelhető. Levelezési fiókonként 50 GB tárhelyet és 25 MB- os fájlküldési méretet biztosítunk. A külsőre is szánjon időt! Személyre szabhatja, átláthatóbbá teheti fiókját, időt spórolhat meg!


03

Közösségi hálózat

Társadalmunk nehezen tart lépést a technológia és a kommunikációs eszközök fejlődésével! Néha túlzó lehet, hogy milyen információkat osztunk meg magunkról, társaságunkról, családunkról.. Vegyük fel a lépést a modern felületekkel, és használjuk ki előnyeiket az üzleti életben!

A vállalati közösségi magánhálózat tagjai megosztanak információkat egymással, kezelik egymás projektjeit, stb. Bár létrehozhatók privát csoportok, a cél az, hogy mindenki lássa, véleményt alkothasson egy probléma felmerülésekor az adott projekten belül. Úgy, mint a már jól ismert magánszférában inkább használatos közösségi média felületeknél, itt is írhatunk hozzászólást, likeolhatunk, megoszthatunk, stb.

Mivel bármilyen eszközzel kompatibilis, így használható útközben is az ideák megosztására. Bármikor és bárhol, amikor csak eszébe jut, nem nagyszerű? Higgyünk a csoportmunka effajta végzésében, az eredmények önmagukért beszélnek!

04

Fájltárolás

50 TB a felhőben? 50 GB a leveleinek? Ne hezitáljon váltani! Nem kell többet törölnie fájljait, leveleit, hiszen ekkora tárhely mellett felesleges lenne. A beépített integráció és keresőmotor lehetővé teszi, hogy bármikor előhívja régen használt dolgait gyorsan, problémamentesen.

A Windows kedvelők számára nem lehet idegen ez a vállalati tárolási lehetőség. Régebben saját Microsoft fiókunkhoz SkyDrive néven biztosított a Microsoft elegendő “kis polcot” anyagainknak.

A vállalati OneDrive teljes mértékben integrált az Office365-be, ráadásul a SharePoint szolgáltatásnak is része. Így közösen dolgozhat fájlokon a munkatársaival. Szabadon választható, hogy ki láthatja vagy szerkesztheti azokat, mindezt akár a Yammeren keresztül konzultálva.

Automatikus mentés, aktuális verziókövetés, maximális Microsoft biztonsági védelem… Kattintson a részletekért!


05

Vállalati kommunikáció

Minden megoldás összekapcsolódik a többivel, szorosan összefüggnek az Office 365-tel, könnyedén ágyazhatóak egymásba. A korábban Microsoft Office Communicator néven ismert Lync vállalati csevegőszoftver jelenlegi nevén 2011 januárjában lett elérhető és a Windows Messengert váltotta le. 2015 elejétől pedig összekapcsolva a videóhívás és a csevegési funkciót, a Skype-pal együtt megszületett a Lync Skype for Business.

Szabad hozzáférés szerte a világban bármilyen, internet-hozzáféréssel rendelkező eszközére. Így folyamatosan kapcsolatban állhat kollégáival és naprakész lehet. Névjegykártya, üzenetküldési, hang- illetve videóhívási és az értekezleti szolgáltatások.. Yammer - Office 365 közösségi hálózat olvashat bővebben a Microsoft Lyncről.