SharePoint Online – Fájlmegosztás az O365-tel

sharepoint

Hogyan segíti elő a fájlmegosztás a csoportmunkát?

Napjainkban a hatékony és gyors munkavégzéshez szinte elképzelhetetlen, hogy ne osszunk meg kollégáinkkal, ügyfeleinkkel vagy partnereinkkel fájlokat. Ha ezt könnyen és gördülékenyen tudja megoldani azzal időt és természetesen pénzt spórolhat. Ebben segíti Önt a SharePoint. Megvásárolhatja különálló ajánlatként, vagy az Office 365 csomag részeként is, utóbbi esetben hozzáférést kap a Sharepoint -on kívül az Exchange-hez, a Lync online-hoz, valamint az Office ügyfélprogramjaihoz is.


sharepointAmit a SharePoint Online nyújt Önnek

A Sharepoint az Office 365 szerves része, szorosan kapcsolódik az összes szolgáltatásához, így segítve elő a termelékenységet. A korábbi módszerekhez képest itt nincs szükség a fájlok folyamatos mentésére, csatolására, küldésére. Nem szükséges a többi félre várnia, hogy szerkeszteni vagy törölni tudjon. Az Office 365-ben több felhasználó dolgozhat ugyanazzal a fájllal egy időben úgy, hogy a megszokott funkciók teljes mértékben elérhetők.

 

sharepoint2Bővített keresési, megosztási funkciók és verziókövetés

A keresési funkciók hozzájárulnak ahhoz, hogy minél gyorsabban megtalálja dokumentumait. A SharePoint -on belül nyugodtan megoszthatja kollégáival, üzleti partnereivel vagy ügyfeleivel, hisz Ön irányítja, hogy ki láthatja és szerkesztheti azokat. A folyamatos verziókövetésnek köszönhetően mindenki a dokumentumok legfrissebb változatán dolgozhat, szükség esetén a korábbi változatok is elérhetők, vagy akár vissza is állíthatók. Ha szükséges ellenőrzési és jóváhagyási folyamatokat is beállíthat.

 

ISO ICONNemzetközi szabványszerkezet a garancia nevében

Az Office 365 az ISO 27001 szabványos keretrendszert használja, melyet külső auditorok is ellenőriznek, ezzel szavatolja a szükséges biztonsági intézkedéseket. A Microsoft 99.9%-os rendelkezésre állást vállal, amelyet pénzügyi garanciákkal támogatott szolgáltatói szerződés biztosít.

 


A SharePoint Online segítségével egyszerűen oszthat meg dokumentumokat a munkatársai, illetve az üzletfelei számára egyaránt

A funkciók kínálta lehetőségeket anélkül élvezheti, hogy az infrastruktúra kezelését el kellene látnia. A beállításokat Ön kezeli, így a vállalati működés által támasztott követelmények továbbra is teljesülnek. A SharePoint segítségére lesz Önnek a vállalaton belüli összhang kiépítésében. Kis- és nagyvállalatoknak egyaránt segít a projektek, személyek és információk rendszerezésében.


Könnyű kapcsolódás bárhonnan

Bárhol, bármikor elérhető különböző mobileszközök segítségével, így téve még hatékonyabbá a munkavégzést. Egyszerűen léphet kapcsolatba a vállalat alkalmazottaival, tudja felhívni a figyelmüket. Saját ötleteit másodpercek alatt megoszthatja és merőben új alapokra helyezheti a közös együttműködést.

 

Egyszerű kezelhetőség

Pillanatok alatt beüzemelhető, a felügyeleti konzolnak köszönhetően egyszerűen kezelhetők a funkciók, a házirendek és a biztonság a SharePoint minden területén. Az automatikus kiszolgálókarbantartás segít abban, hogy naprakész legyen a szolgáltatásokkal kapcsolatban.

 

99%-os Microsoft garancia

Adatai folyamatosan biztonságban vannak, hisz a felhő alapú technológiának köszönhetően földrajzilag jól szeparált, vészhelyreállítási mechanizmusokkal ellátott adatközpontokban vannak tárolva. Nem szükséges tehát a kiszolgáló felügyeletéhez embereket alkalmaznia, ezt a Microsoft elvégzi Ön helyett.