OneDrive – Fájltárolás a Microsofttal

OneDrive tárhely

A OneDrive egy Microsoft fiókhoz tartozó  tárhely, ami bárhol és bármilyen eszközről könnyedén, azonnal elérhető


Nagyobb tárhely a cégeknek is!

A OneDrive magánszemélyeknek otthoni felhasználásra ingyenes tárolófelületet biztosít, viszont rendelkezik egy vállalati verzióval is, amely szabadon bővíthető, vásárolható: plusz tárhelyet biztosít a céges igények kielégítésére.

 

onedriveKönnyű kezelhetőség

Segítségével könnyen és biztonságosan tárolhatja és rendezheti a munkájához szükséges dokumentumokat. A fájlok egyszerűen feltölthetők a OneDrive-ba: másolással, illetve alkalmazás- vagy fájlkezelő segítségével áthúzva is, ekkor a saját számítógépről törlődik a dokumentum és a OneDrive-ban kerül elhelyezésre.

 

Mentés automatikusan

A mentés történhet közvetlenül az asztali alkalmazásból, de az automatikus mentési beállítással alapvetően a OneDrive-ra töltődnek fel dokumentumai. Ezen funkciók mellett a fájlok megosztását is jóval egyszerűbbé teszi, áttekinthetőbb módon, kiegészülve egy magas szintű verziókövetéssel, melynek köszönhetően folyamatosan az adott dokumentum legfrissebb változatán végezheti a felhasználó a munkáját. Természetesen bármikor visszatérhet a korábbi verziókhoz és ellenőrizheti azokat.

 

onedriveOneDrive az üzleti szférában is!

A vállalati verzióban már valamennyi webtárhely könnyedén szinkronizálható a személyi számítógéppel és ennek köszönhetően a tartalmak egyszerűen elérhetők online/offline módban is. A OneDrive vállalati verziója teljes mértékben integrált az Office365-be, és a SharePoint szolgáltatásnak is része. Ezáltal közösen dolgozhat fájlokon a munkatársaival, partnereivel, szabadon választható opció, hogy ki láthatja vagy szerkesztheti azokat.