Office 365 nagyvállalati csomag

A NAGYVÁLLALATI CSOMAG TARTALMA

Az Access adatbáziskezelő szoftver segítségével olyan formátumban hozhatja létre alkalmazásait, amelyek a legjobban illeszkednek vállalata igényeihez.
Mindig a legfrissebb verzió áll rendelkezésére asztali alkalmazásokban: készítsen jegyzetet, marketing anyagot, kimutatásokat...
Icon_Word_20x20 Icon_Publisher_20x20 Icon_PowerPoint_20x20 Icon_Oulook_20x20 Icon_OneNote_20x20 Icon_Lync_20x19 Icon_Excel_20x20 Icon_Access_20x20
Minden felhasználó 50 GB-os postaládát kap, és akár 25 MB-os mellékleteket is küldhet. Az asztali Outlook alkalmazás könnyedén a felhőbe ágyazható, az online Office csomagok pedig támogatják a munkavégzést. Leveleit és naptárát személyreszabhatja, egyedivé teheti.
Alap üzenetküldési, hang- illetve videóhívási és az értekezleti szolgáltatások. Idő- és költégmegtakarítás, hiszen a világon egy időben szervezhet meetingeket.
A Skype Lync alkalmazásba való integrálásának köszönhetően az elérhető felhasználók száma több száz milliósra bővült, ezzel támogatva vállalata sikereit. Hang- és videohívások formájában kommunikálhat, és láthatóvá teheti az elérhetőségi állapotát mások számára.
Lehetősége nyílik a személyes szférában megszokott közösségi háló bevitelére a munkafolyamatokba. Ez a “vállalati Facebook”   applikáció biztosítja, hogy kollégái a megfelelő személyekkel lépjenek kapcsolatba, információkat osszanak meg a csoportok között és projektek alapján szervezzék a teendőket.
A OneDrive alkalmazással felhasználónként 1 TB tárhellyel rendelkezhetnek munkavállalói, rendszerezhetik, testreszabhatják a fájlokat.
Az Office 365-tel készített dokumentumait bármikor megtekintheti.
Minden felhasználó 5 PC-re vagy Macre, 5 táblagépre (Windows, iPad, Android) és 5 telefonra telepítheti az Office-t.
10 GB alaptárhely felhasználónként, továbbá az Excel Services és a Visio Services segítségével interaktív jelentéseken keresztül oszthatja meg információit, amelyeket aztán megtekinthet a HTML5 nyelvet támogató mobilböngészőkben.
Az Office 365-tel készített dokumentumait bármikor megtekintheti.
A SharePoint lehetővé teszi, hogy fájljai, névjegyei, e-mailjei és naptára folyamatosan szinkronizálva legyenek.

Minden vállalati csomagunk tartalmazza az alábbiakat:

Megbízhatóság

Cégünk és a Microsoft garantálja szolgáltatások 99,9%-os elérhetőségét, ezt egy, a hasznos üzemidőt szavatoló, pénzügyi eszközökkel támogatott szolgáltatási szint szerződés biztosítja.

Biztonság és felügyelet

Adatai az Ön tulajdonát képezik. Teljes vállalatában telepítheti és felügyelheti az Office 365-öt informatikai szakértelem nélkül. Percek alatt adhat hozzá és távolíthat el felhasználókat.

Verziókövetés

Rendszeresen jelentetünk meg új szolgáltatásokat, előfizetése magában foglalja a frissítéseket.

Active Directory-integráció

Kezelheti a felhasználói hitelesítő adatokat és engedélyeket. Beállíthat egyszeri bejelentkezést és Active Directory-szinkronizálást.

Támogatás

A Microsoft támogatási szolgálata telefonos és online támogatást, útmutatókat, illetve más Office 365-felhasználókkal való kapcsolatfelvételi lehetőségeket nyújt a beállítási és egyéb problémák gyors elhárításához.

Érdeklődés / rendelés