Office 365 médium vállalati csomag

A MÉDIUM CSOMAG TARTALMA

Mindig a legfrissebb verzió áll rendelkezésére asztali Office alkalmazásaiban: készítsen jegyzetet, marketing anyagot, kimutatásokat!
Icon_Word_20x20 Icon_Publisher_20x20 Icon_PowerPoint_20x20 Icon_Oulook_20x20 Icon_OneNote_20x20 Icon_Lync_20x19 Icon_Excel_20x20 Icon_Access_20x20

Alap üzenetküldési, hang- illetve videóhívási és értekezleti szolgáltatások. Idő- és költégmegtakarítás, hiszen a világon egy időben szervezhet meetingeket.
A OneDrive alkalmazással felhasználónként 1 TB tárhellyel rendelkezhetnek munkavállalói, rendszerezhetik, testreszabhatják a fáljokat.
Az Office 365-tel készített dokumentumait bármikor megtekintheti mobileszközein is.
Minden felhasználó 5 PC-re vagy Macre, 5 táblagépre (Windows, iPad, Android) és 5 telefonra telepítheti az Office-t.
Az Office Delve segítségével maradjon naprakész: ez az alkalmazás a személyre szabott információk alapján keresi meg és tárja fel a tartalmat az Office 365-ben!

Minden vállalati csomagunk tartalmazza az alábbiakat:

Megbízhatóság

Cégünk és a Microsoft garantálja szolgáltatások 99,9%-os elérhetőségét, ezt egy, a hasznos üzemidőt szavatoló, pénzügyi eszközökkel támogatott szolgáltatási szint szerződés biztosítja.

Biztonság és felügyelet

Adatai az Ön tulajdonát képezik. Teljes vállalatában telepítheti és felügyelheti az Office 365-öt informatikai szakértelem nélkül. Percek alatt adhat hozzá és távolíthat el felhasználókat.

Verziókövetés

Rendszeresen jelentetünk meg új szolgáltatásokat, előfizetése magában foglalja a frissítéseket.

Active Directory-integráció

Kezelheti a felhasználói hitelesítő adatokat és engedélyeket. Beállíthat egyszeri bejelentkezést és Active Directory-szinkronizálást.

Támogatás

A Microsoft támogatási szolgálata telefonos és online támogatást, útmutatókat, illetve más Office 365-felhasználókkal való kapcsolatfelvételi lehetőségeket nyújt a beállítási és egyéb problémák gyors elhárításához.

 

Az Office365 médium csomag ára 10 vagy annál magasabb számú licensz igénylése esetén nettó 8,3 € / hó / felhasználó, ezalatt  nettó 8,8 € / hó / felhasználó.

 

Érdeklődés / rendelés