Office 365 – online Word, Excel és PowerPoint

 

Office 365 - Word Excel PowerPoint

Az Office Online* segítségével könnyedén szerkesztheti az Office dokumentumokat bárkivel, bárhol - valós időben. Hozzon létre és osszon meg kollégáival online Word szöveges dokumentumokat, online PowerPoint bemutatót, készítsen jegyzetet az OneNote segítségével, vagy alkosson online Excel táblázatot!

Office Mobile - Word, Excel és PowerPoint bárhol, bármikor

Az Office Mobile-nak köszönhetően online Office alkalmazásait használhatja táblagépen, okostelefonon és PC-n is. Végezze rugalmasan teendőit, használja ki az akár 5 TB-os tárhelyet! Teljes Office alkalmazásokat (Word, Excel, PowerPoint, OneNote) telepíthet eszközeire.

Office 365 Online Word

Egyszerű olvasás és írás mindenhol - ezt biztosítja az online Word alkalmazás. Olvasási módban a szövegek automatikusan hasáb formátumba rendeződnek, írás esetében pedig a világ legkedveltebb és leggyakrabban használt szövegszerkesztőjének funkciói köszönnek vissza. Elérhető minden jól megszokott szerkesztési frázis és az online Word-nek köszönhetően a szerkesztett dokumentumok megosztása és egy időben való “megmunkálása” is gyerekjátékká válik.

SharePoint-on és OneDrive-on keresztül elérhetővé teheti egy egyszerű hivatkozás küldésével Word formátumú dokumentumát, így egy időben végezhetnek korrekciót, lektorálást, stb.

Az online Word megjelenésében is különbségét mutat asztali testvéréhez képest: az élő elrendezések funkció segítségével fényképeket, videókat és alakzatokat helyezhet a szöveges részen belül helyükre úgy, hogy a szöveg a szeme láttára, azonnal áttördelődik! Ha felengedi az egér gombját, az objektum és a körülötte lévő szöveg pontosan azon a helyen marad, ahol szeretné.

Emellett szakmaiságát is alátámasztandóan használhat diagramokat, segítséget nyújtanak az opcionális segédvonalak, sőt egy eddig kényes formátum is elérhetővé vált:

PDF dokumentumokat szerkeszthet úgy, mintha Word formátumú dokumentumot hozna létre.

Online Excel

Nincs többé szükség makrókra vagy képletekre, hiszen az Office 365 csomagban található Excel megjegyzi és felismeri a különböző mintákat és automatikusan kiegészíti a hiányzó adatokat adatrendezési feladat esetén. További előnye okosságában rejlik, a bonyolult kimutatásokat előnézetbe vetíti, az összetett elemzések segítségével összegzi az adatokat. Így Ön még hatékonyabb és pontosabb információval tud összehasonlítani és következtetéseket levonni.

Az online Excelben az Előnézeti funkció segítséget nyújt a megfelelő  illusztrációs eszköz kiválasztásában (grafikon, görbe), sőt egy kattintással rendezheti is adatait a megfelelő képi megjelenítés kiválasztása után. Tegye egyszerűvé az adatokban rejlő trendek és minták felismerését sávok, színek és ikonok használatával, amelyek vizuálisan kiemelik a fontos értékeket!

Miután számolótábláját megosztja OneDrive-on vagy SharePointon, kezdődhet is a gördülékeny és hatékony munkavégzés bárhol és bárkivel - valós időben. Az online Excel az online Word-höz hasonlóan kompatibilis minden eszközzel: PC, tablet, okostelefon.

Online PowerPoint

Az online Office csomag szerves részét képezi a bemutató készítő applikáció. Ismerjük, szeretjük az asztali PowerPoint készítő szoftvert, ennek online változata sok mindennel gazdagodik az online Office csomagon belül.

A lényeges dolgok kiemelésére a fontos részeket kinagyíthatja, a figyelem fenntartása érdekében pedig lézermutatót és tolleszközt is kínál. Emellett rugalmasabban vezényelheti le bemutatóját a Diaválasztó segítségével, amelyben nézetrácsok támogatják a megfelelő dia kiválasztását, továbbá az Automatikus bővítés használatával, ha a bemutatót egy második képernyőre is kivetíti, a diák automatikusan a megfelelő képernyőn jelennek meg. Nincs szükség a beállítások és a felszerelés állítgatására.

Ami a megjenenést illeti, bővült a témavariációk és látványtervtémák kínálata. A képeken és a videókan új áttűnési effektusokat alkalmazhat, varázsolja kreatívvá mondanivalóját!  A beépített igazító segédvonalakkal intuitív módon igazíthatja egymáshoz az alakzatokat, szövegdobozokat és videókat a diákon.

Mint minden Office 365 alkalmazás, a PowerPoint is automatikusan mentésre kerül a OneDrive-ba. Így kedvezve a több szem többet lát kreatív csapatmunka megteremtésének, Önnek nincs más dolga, mint megosztani a szerkesztésre kínált PowerPoint bemutatót és kezdődhet is a közös munka! Az online PowerPoint szintén kompatibilis minden platformon: használja PC-n, tableten vagy okostelefonon.

A jól bevált asztali Office 365 - Word, Excel és PowerPoint

A böngészős irodai szoftvercsomag hagyományos, asztali gépeken futó változatáról sem szabad megfeledkezni. A minden igényeket kielégítő csomagjainknak között olyan koncepciót is talál, melyben az asztali változat nyújtotta lehetőségekről sem kell lemondania. A piacvezető cégek életében is kiemelt szerepnek örvendő Office programcsomag legújabb asztali változatai is lehetőséget biztosítanak a közvetlenül felhőbe történő mentésre, így ezen kényelemről sem kell lemondani.

Ha felkeltettük érdeklődését, tekintse meg ajánlatainkat és csapjon le a jövő vezető technológiájára! Bővebb információkért és egyéni ajánlatokért írjon levelet itt.