Outlook – Üzleti levelezés az Office 365 segítségével

Outlook üzleti levelezőrendszer

A Microsoft Outlook, mint üzleti levelező rendszer

Az Office 365 az Outlook levelezőrendszer támogatásával a már jól megszokott és megbízható levelező szolgáltatásokat egészíti ki a felhő nyújtotta lehetőségeket. A Microsoft 99.9%-os garanciát vállal arra, hogy a szolgáltatások folyamatosan a rendelkezésére állnak. Így levelezése, naptárai és a névjegyei a folyamatos, valós idejű szinkronizálásnak köszönhetően bármely eszközön a legfrissebb adatokat szolgáltatják az Outlook rendszerén belül.


levélMiért jobbak a felhő alapú szolgáltatások, mint a korábbi megoldások?

Rengeteg időt spórolhat meg, ha e-mail fiókja átlátható, könnyen kezelhető, és hirdetésektől mentes. Ehhez nyújt segítséget az Office 365 felügyeleti központja és beépített biztonsági funkciói. A felügyeleti központot bárhonnan pillanatok alatt elérheti, új fiókokat és  egyéni parancs programokat hozhat létre.

 

outlook3Testreszabható

Nagy előny lehet a partnerei számára, hogy e-mail címét saját cég névvel láthatja el, az üzeneteket egyedi képekkel egészítheti ki. A felhasználók rendelkezésére álló 50 GB tárhely pedig lehetővé teszi az Outlook -ban a nagyobb fájlok küldését/fogadását és tárolását későbbi használatra is. A beágyazott naptárak megosztásával könnyebben és gyorsabban adhatja ki, illetve ütemezheti a feladatokat. Alkalmazottai pillanatnyi állapotjelzése a munkafeladatok végrehajtásának hatékonyabb szervezésében nyújt segítséget.

 

outlookMilyen biztonsági funkciók garantálják az információk teljes körű védelmét az Office 365-ben?

Az Outlook -ban az üzenetek titkosítása egyszerűen megoldható és a megőrizhető, ha az azt továbbítják vagy válaszolnak rá. Az Office 365 teljes körű védelmet biztosít az adatközpontokban alkalmazott védelmi mechanizmusokkal a levélszeméttel és a kártevőkkel szemben. A spameket az alkalmazottak ellenőrizhetik és kategorizálhatják, adataik védelmének érdekében távolról is törölni tudják azokat mobil eszközükről.