Skype üzleti verzió – Vállalati kommunikáció

Skype for Business

A Skype üzleti verziója egy olyan vállalati kommunikációs felület, amely segít dolgozóinak könnyen elérni egymást

A Skype vállalati verzióban megtalálhatók az üzenetküldési, hang- illetve videóhívási és az értekezleti szolgáltatások. A Skype normál és vállalati verzió közötti kapcsolatnak köszönhetően az elérhető felhasználók száma több száz milliósra bővült, ezzel támogatva vállalata jövőbeli sikereit.


Szabad munkavégzés

A felhasználók szinte bárhonnan tudják tartani a kapcsolatot kollégáikkal, ügyfeleikkel irodai vagy otthoni munkavégzés mellett is. A Skype vállalati verziójához bármilyen eszközről tudnak kapcsolódni, legyen az asztali számítógép, telefon vagy táblagép.

 

Felhasználók sokszínűsége

A Skype vállalati verzió egyetlen ügyfélprogramban egyesíti az összes valós idejű kommunikációs szolgáltatást, ezzel jelentősen egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a kommunikáció során felmerülő igények kiszolgálását. Elérhető olyan felhasználók részére is, akik nem Office 365 vagy Skype ügyfelek.

 

Interaktív konzultációk

Az értekezletek segítségével nagy felbontású videóképet, hangot, csevegőüzeneteket, PowerPoint bemutatókat tud küldeni. A Skype vállalati verzióval megoszthatja képernyőjét és a virtuális rajztáblák használatával még interaktívabb előadásokat tarthat.

 

lyncMindig kapcsolatban a kollégákkal

A jelenléti adatok beállításával mindig pontos képet kaphat kollégái elérhetőségével kapcsolatban, hiszen ezek is folyamatosan szinkronizálva vannak. Továbbá a névjegykártyák segítségével az összes Microsoft alkalmazásban is minden fontos információt elérhet róluk.