Online meeting – a jövő itt van!

Honlapunkon írtunk már rengeteg lehetőségről, amit az Office 365 együttese a Microsoft jóvoltából kínál.


Blogunkban szörfözünk egy kicsit a lehetőségek tárháza között, ezúttal egy régi ismerőssel kapcsolatban szeretnék új gondolatokat megosztani Önnel, kedves olvasó!

Az Outlook, mint levelezőrendszer ismerősen csenghet, mint Microsoft termék. Az Office 365- be való integrálásával a felhőben már HD videókonferenciák és online értekezletek indítását hajthatja végre, illetve fogadására bárhonnan, bármikor, bárhol is legyen a világban. Ezen opció segítségével úgy konzultálhat online a munkatársaival, mint ha csak egy irodán belül lennének ugyanabban az időben. Nem nagyszerű? Természetesen semmi nem helyettesíti az emberi kapcsolatokat, de van úgy, hogy távoli munkavégzés vagy munkaügyben való utazás miatt indokolt a részvétel bizonyos meetingeken. Ebben nyújtanak segítséget az online értekezletek.

A vállalati levelezési fiókjának segítségével azonnal csatlakozhat a már meglévő online értekezletekhez gond nélkül, egyszerűen

Ezzel mind az utazás időbeli, mind az anyagi vonzatát is megoldhatjuk egy csapásra, ráadásul üzleti szempontból is kifizetődőbb, hiszen ezáltal jóval könnyebben kézben tarthatóak a projektek kiadási is. A szükséges információ megosztás érdekében akár 250 felhasználóval is kapcsolatba léphet egyszerre, így a határidők könnyebben betarthatók, a költségkereteket könnyebb szem előtt tartani, valamint az aktuális projekt egészét is felügyelet alatt tarthatjuk, jóval egyszerűbben.
A valós idejű képek és az egy kattintásos képernyőmegosztás segítségével mindig tudhatja majd, éppen kivel beszél és az adott kollégája jelenleg mivel foglalkozik, valamint a valós idejű jegyzetelés segít a még hatékonyabb információátadásban.

És ha ez még nem lenne elég...

Számos előnye mellett gondoltak a fejlesztők arra is, ha valakinek nincs Outlook fiókja, és akár Skype és Yammer - Office 365 közösségi hálózat felhasználókkal is tud videóhívást kezdeményezni. Ez azonnali gyors és dinamikus információ megosztást tesz lehetővé, akár ötleteket osztana meg, akár reagálni kívánna valamire hirtelen.