Támogatás

Támogatás minden helyzetre

IT támogatás és humánus ügyfélkezelés


Helyezze magát kényelembe, minden támogatás biztosított a részünkről!

Kollégáink csak úgy, mint tanácsadóink elhivatottan végzik munkájukat és készséggel állnak a rendelkezésükre. Az adatok költöztetésétől kezdődően segítséget nyújtunk a költöztetési feladatok megszervezésében és kiosztásában, menedzseljük a folyamat helyes működését.

Szakmailag felkészülten veszünk minden kihívást

Amennyiben működő, jól felépített rendszer áll rendelkezésünkre, úgy partnereinknél nem jelenthet gondot semmilyen felmerülő igény vagy probléma megoldása. Emellett a Microsoft is rendelkezésére bocsátja a megfelelő support-ot partnereinek, így Önnek csak élnie kell a szolgáltatás támogatás elősegítő módszereivel.

Nyitott, szabad felfogás

Szoros együttműködéssel, partnereinkkel közösen mindig egyedi megoldásokat nyújtunk. A modern technológia integrációja lehetővé teszi számunkra, hogy akár 0- 24- es időintervallumban az Önök kényelmét szem előtt tartva, szakmailag felkészülten reagáljunk minden rendszeres vagy eseti feladat megoldására távoli kapcsolódással. Így nem kell az Ön rendszergazdájának a kisebb feladatokkal foglalkoznia, sőt bizonyos módosításokat, a rendszer egyszerűségéből adódóan, Ön is el tud végezni informatikai háttér tudás nélkül!