Tanácsadás – Kávézzunk együtt a fellegekben!

Kávézzunk a fellegekben

dora-hajni

Dóra Hajnalka értékesítési vezető

A cégünk régóta partneri viszonyban áll a Microsofttal. A napi munka során R&D csapatunk is az MS technológiájára építi feladatait, az általuk fejlesztett szoftvereket és szervereket használják, mint például a Visual Studio Online és a Microsoft SQL. Ezt a partnerséget szeretnénk továbbépíteni, elmélyíteni és a legjobb tudásunk szerint továbbadni.

Ehhez szeretnénk elsősorban honlapunkkal támogatást nyújtani, melyen keresztül igyekszünk átfogó képet adni új termékeinkről, illetve azok minden további specifikációjáról. Készséggel állunk rendelkezésére minden fejlesztéssel és üzemeltetéssel kapcsolatos kérdésben, elsősorban tekintse meg kiemelt Microsoft termékeink kínálatát: honlapunkon bemutatkozik az Azure és az Office 365!

Dóra Hajnalka értékesítési vezetőnk és csapata igyekeznek partnereink minden igényét valóban emberi módon, a legidealizáltabb körülmények között kiszolgálni.

Tanácsadásként kérjen javaslatokat már ötletének első felvillanásakor! Kattintson ide a kapcsolatfelvételhez!


Olvasson tovább, adunk néhány gondolati támpontot a döntéshozáshoz!

 

Lépésről lépésre…

Sokan idegenkednek még a felhő alapú munkavégzéstől, így cégünk fontosnak tartja a hibrid megoldásokat is. Nem kell félnie a megfoghatatlan érzéstől, hiszen Ön dönti el, mely adatait hol szeretné tárolni.

Kollégáink a helyszínen egy szakmai beszélgetés után elvégzik az infrastruktúrához is szükséges felméréseket, majd ezen igények összegzése után ajánlatadás formájában látják el információkkal és tanácsokkal ügyfeleinket. Segítünk továbbá a feladatok ütemezésében, a mérföldkövek meghatározásában.

Közel a segítség!

Üzleti döntésének meghozása után sem hagyjuk magára, a bevezetési fázistól kezdve (oktatás, kollégák szakszerű felkészítése) a folyamatos menedzselésen át állunk rendelkezésére, csomagválasztásától függően akár 0-24 órában is! Megtervezzük a teljes átállási időszak minden lépését, beleértve a kollégák adatainak migrálását és oktatásukat is. Mint szolgáltató a tanácsadás mellett folyamatos jelenlétet tudunk biztosítani a távoli hozzáféréssel és garantáltan magasabb SLA-t biztosítunk a Microsoft kapcsolat révén.