Üzemeltetés a felhőben

Felhőbe költözés, üzemeltetés

Üzemeltetési szolgáltatásunk


Az igényelt szolgáltatástól függően biztosítani tudjuk a partnereinknek a megfelelő SLA-t a minőségi ügyfélkezelés mellett, a továbbiakban ennek mikéntjéről olvashat.

Gondolt már arra, hogy mennyivel egyszerűbb lenne a minden napi munkavégzés a rendszergazda számára, ha a mindenki számára még idegen felhő bevezetésre kerülne az Önök munkahelyén is?

Miért?

A rendszergazdák sokrétű feladataik mellett szükséges jelenlétet biztosítaniuk a szerverek mellett, ám a mi segítségünkkel sem a virtuális gépparkok létrehozása, sem azok menedzselése nem fog többet gondot jelenti! Az üzemeltetés minden esetben idő- és költségmegtakarítást jelent, ha szolgáltatásában igényli ezeket.

Miben segíthetünk?

Vállaljuk a kiadások csökkentését azáltal, hogy távolról menedzseljük a virtuális, felhőben lévő gépeket, sőt a Microsoft képzett szakemberei is támogatást nyújtanak! Perc alapú, gépenként értett számlázási rendszerünk és a fix havi díj ez általi megszüntetése még költségkíméltőbbé teheti a szerverparkja jelenlétét, üzemeltetését. Miért fizetne olyan szolgáltatásért, amit nem, vagy csak részben használ? Nálunk a mért adatok alapján kerül elszámolásra az adott periódusú üzemeltetés költsége és nincsenek egyéb, rejtett kiadások!

A személyre szóló ajánlatunkat kérje tanácsadóinktól!